Mitt sista inlägg

Tack för mig! Nu slutar jag blogga men fortsätter twittra, instagramma och uppdatera min facebooksida, vara mamma, fru, vän, syster och författare (utan inbördes ordning). Jag kommer garanterat sakna er och bloggen med det ska bli skönt att inte tänka livet i bilder och inlägg dygnet runt. Och så ska vi flytta om en månad också, så jag lär inte vara sysslolös!

Stort tack till alla som har läst!

Kram Sofie

  1. Hej
    Första gången som jag är inne på din blogg. Är en nyfiken typ och därmed också en sjukare av deckare. Tillika är jag fritidsboende på Österlen, vilket gör att jag givetvis läst dina två böcker.
    Undrar nu bara varför du gjort ett fotomontage på dig och Jonas Gardell? Du är ju vacker som en dag när du är dig själv.

  2. Tack för tiden vi fick med dig men ha det nu så jävla bra! Önskar dig all lycka och en fortsatt framgångsrik framgång 🙂

  3. Kommer sakna sitt underbart roliga sätt att skriva men fortsätter följa dig ändå!
    Massa kramar

Comments are closed.

LOADING..