Hej då, Amelia!

Tack Amelia för den här roliga och otroligt lärorika tiden! Och tack till alla er fina läsare som hängt med mig här! Nu flyttar jag och bloggen vidare hit:

Söta saker

Jag hoppas ni vill hänga med!

Kram,

Therésia

Foto: Nicklas Thegerström

 

LOADING..

Snart kommer första boken!

Nu är jag så pirrig att jag nästan smäller av! Snart kommer nämligen den första delen i bokserien om kakor som jag har gjort! Här kan man bevaka den, eller lägga till den i sin önskelista.

Den första boken heter SMÅKAKOR och kommer i mitten av augusti. Som namnet antyder är boken fullproppad av mina allra bästa småkaksrecept. Där finns alla de klassiska kafferepskakorna, hemmagjorda varianter av de bästa köpekakorna, lättbakade kakor, glutenfria kakor, franska kakor, italienska kakor och så givetvis ett helt kapitel tillägnat amerikanska cookies! Alla med bilder och utförliga och enkla beskrivningar som gör att båda vana och ovana bagare kan baka dem.

Jag kan knappt vänta tills jag får se den i verkligheten!

LOADING..

Apropå söta saker…

I förra veckan kom världens finaste hund till oss. Han heter Moses och gillar att simma, springa, äta godis och göra avancerade yogaposer, samt att snarka högt i soffan. Här är han på upptäcktsfärd i Mälaren.

LOADING..