Tävla om hälsotallrik

Vinn en hälsotallrik.

Vinn en hälsotallrik.

Tallriksmodellen har vi alla hört talas om. Men det finns även tallrikar med en färdig indelning. Har man svårt att anpassa mängden mat efter hur mycket potatis, kött och grönsaker man vill äta kan man ta hjälp av en indelad tallrik. Hålla vikten har precis tagit fram tallriken LAGOM med indelade fack. Beroende på vem du är och vad du vill fyller du hålen med olika matvaror. Det kan du läsa mer om på deras hemsida. Är du sugen på att testa en tallrik kan du nu vinna en här.
För att tävla:
– mejla till sparkibaken@gmail.com och märk mejlet ”tallrik”
– skriv en motivering till varför du ska vinna tallriken
– innan den 22 oktober kl 12:00 behöver jag ditt svar.
UPDATE: tävlingen är avslutad. Grattis Annelie (du har fått mejl) som vann! Tallriken kommer på posten. Håll utkik i bloggen för nya tävlingar.
LOADING..