Blogg 100 – om bloggandet i Sverige

Senare delen av eftermiddagen har jag varit på eventet Blogg 100 – av bloggare för bloggare. Det är en bloggutmaning startad av Fredrik Wass för att få andra att blogga varje dag i 100 dagar och som nu har avslutats för denna gång.

Jag har inte varit med i utmaningen, jag bloggar ju ändå varje dag, men det var kul och intressant att vara med på dagens inspirationsevent. Det bjöds på paneldiskussioner, föreläsning och mingel. Hann bland annat krama och prata med härliga Linda som uppmärksammades förra veckan när hon bloggade om H&M och deras utbud – eller snarare icke-utbud – av trendiga kläder i storlekar större än 42. Jag tycker det är bra att detta uppmärksammats, även när man tittar på utbudet av träningskläder kan det vara svårt att hitta större storlekar i butik. Röhnisch har sin plusserie, men i övrigt finns det inte jättemycket att välja bland. Vi är alla stöpta i olika former, och i en perfekt värld borde det finnas kläder till alla så att det är upp till var och en vilka kläder man vill köpa och klä sig i.


Linda!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..