Härlig höstplåtning

Glenn är föräldraledig och jag har en rejält uppbokad kalender denna sista vecka i Sverige innan vi drar till Thailand på lördag. Varje dag är det roliga saker som ska ske och jag gör mitt bästa att hålla fokus här och nu och inte tänka allt för mycket på semestern. Ser väldigt mycket fram emot Spin of Hope på torsdag och min föreläsning på fredag (vinnarna till biljetter till Allt för hälsan är utsedda)!

Nu på förmiddagen har jag hunnit med en halvtimmes behandling hos min sjukgymnast samt en blåsig kall plåtning – men med fina höstfärger – som ni inom kort kommer få ta del av. Dagens outfit blev sköna lager-på-lager-kläder från Craft och löparskor från Reebok på fötterna.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..