För att må bättre

Jag blir alldeles varm av att se inläggen som rullar in på Instagram under #sparkibaken365. Det är härligt att se er ta aktiva beslut om att göra något snällt mot er själva varje dag – oavsett om det det innebär att du går och tränar eller att du INTE gör det. Vi är olika och behöver olika åtgärder. En del tränar redan alldeles för mycket, andra för lite. Och så vidare. Det handlar inte bara om träning i utmaningen, utan om alla ingredienser i livet som kan hjälpa oss att må bra.

sparkibaken365

Läs mer om utmaningen här, och har du inte hakat på än – gör det nu. Det är aldrig för sent. Utmaningen pågår hela året och varje månad vinner någon ett exemplar av ”Viktig – från matmissbrukare till träningsförebild”. Har du skrivit om utmaningen i din blogg? Hör av dig till mig så länkar jag gärna till dig så vi kan sprida ordet till många. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..