Träning i vatten

vattengympa

Träning i vattnet framför kameran.

Mitt arbete är väldigt varierande. Många timmar vid datorn varvas med träningspass, möten och uppdrag som skräddarsys efter samarbetspartnern. Min röda tråd i allt jag gör är dock hälsa och kommunikation, men veckorna skiljer sig rejält från varandra.

Denna vecka startar med två heldagar i en pool. Jag blev glad över att poolen var något uppvärmd, vädret var inte helt badvänligt, men det är bara att bita ihop och leverera ett bra jobb. Och resultatet tror jag blir super, moln kan ju vara en fördel när man ska filma. I den vackra trädgården där vi filmade fanns även en varm jacuzzi, perfekt för mig att glida ner i mellan tagningarna för att få upp värmen. Dessutom fick jag sällskap i poolen, Charles börjar skolan först på torsdag och varvar med att hänga med mig och Glenn på jobb denna vecka. Han tycker mamma har ett rätt märkligt jobb som denna dag gick ut på att bada och träna framför en filmkamera.

Att träna i vatten är skonsamt och passar alla åldrar. Övningar går att göra både lätta och tuffa, allt efter vilja och erfarenhet. Och att skaffa pool till sommarstugan blev jag väldigt sugen på efter filmdag nummer ett …

Nu ska jag njuta av fler timmar i poolen och mjuka upp kroppen efter träningsvärken från igår. Resultatet från jobbet får ni se först i vår, men så är ju badsäsongen nästan slut för i år.

LOADING..