Veckans hälsosnackisar: Stadium Pulse, Garmin actionkamera och hälsosatsning på kaféer

Wayne's Coffees hälsosatsning.

Wayne’s Coffees hälsosatsning.

Vad har hänt under veckan som gått? Varje fredag kör jag en följetong där jag lyfter fram tre intressanta nyheter/händelser inom träning, hälsa och kost som jag läst om i sociala medier, fångat mitt intresse eller fått nys om via mejl under veckan som gått.

  • Stadium Pulse är sportkedjans lösning på att kunna erbjuda den moderna och urbana atleten speciellt utvalda sportartiklar och sportmode. I ett pressmeddelande skriver Stadium: ”Personalen i de nya Stadium Pulse-butikerna är handplockade och besitter såväl expertis som engagemang för träning och ett aktivt liv, och kommer att coacha kunderna som besöker Stadium Pulse.
    – Vi har skapat Stadium Pulse för att möta konsumenter som söker det senaste och bästa inom träning, löpning, sportswear och sneakers. Stadium Pulse-butikerna ska inte ersätta våra befintliga butiker, utan med dessa kan vi erbjuda något nytt inom sport och sportmode som ytterligare stärker vår ställning som den moderna sportkedjan, säger Karl Eklöf, VD på Stadium.”
  •  Garmin, mer känt för sina sportklockor lanserar nu actionkameran Garmin Virb Ultra 30 som vill ta upp kampen mot den väldigt populära GoPro-kameran. Jag själv har en GoPro och är sugen att se om Garmins modell lever upp till konkurrenten. Älskar att det kommer fler produkter som gör det möjligt att bevara sportögonblick med mycket känsla och puls i.
  • Hälsa fortsätter att vara superhett! Och jag är glad att det erbjuds allt fler hälsosamma val i matbutiker, restauranger och kaféer. Perfekt för oss som vill äta och dricka goda grejer som vår kropp mår bra av. Tyvärr missade jag på grund av fotografering pressträffen som Wayne´s Coffee höll angående sitt nya sortiment hälsoprodukter med shots, chiapudding, acaibowls, bollar och varma drycker. Jag får gå förbi ett kafé under hösten och testa deras koffeinfri beetroot-latte på rödbetspulver, kanel och kokosmjölk. Låter supersmarrig!
  1. Beetroot-latten låter verkligen supergod och perfekt för mig som inte dricker kaffe. Resten lockar ju också – ser grymt gott ut! Ingen bra start för Waynes dock -Försäljning av chiapudding stoppas tills vidare på alla våra Wayne´s Coffee kaféer. I avvaktan på ytterligare besked från Livsmedelsverket.

    Kram!

    1. Oj då, hoppas det löser sig.

Comments are closed.

LOADING..