Låt helgens energi ge en kickstart in i nya veckan

Uppvärmning under Idrottens dag i Hagaparken, spelade mot Charles.

Uppvärmning under Idrottens dag i Hagaparken, spelade mot Charles.

Det var inte bara barnen som fick uppleva rörelseglädje igår – även jag fick en rolig timme tennis. Match i klubbens damstege och jag gick vinnande ur fighten med 10-5 i gem. Härligt! Men det bästa var att det var en rolig timme med bra bollar, resultatet hade lika gärna kunnat vara det omvända, men igår hade jag det lilla extra som krävdes för vinst.

Jag har haft en helt fantastisk helg med mycket familjetid. En dag på landet, plock av äpplen från våra träd, njutningsfullt löppass, tacomys med vänner, lek med barnen, bokläsande och en hel del solljus och frisk luft. Plockar med mig godbitarna och all energi in i denna vecka som bjuder på mycket jobb. Två veckor till bokmässan i Göteborg, då finns det en del att förbereda. Dessutom närmar sig höstens träningsresa och hälsomässan. Har flera träningspass att förbereda och föreläsningar att spetsa till. Roligt och kreativt. Bra då att vädret tillåter promenader för att rensa huvudet och få igång idéerna.

Hoppas att du har haft en bra helg och att du hittar något positivt som kan ge dig extra energi denna vecka. Även om helgerna försvinner snabbt förbi ger de en möjlighet till paus och påfyllnad av kraft. Måndag är en av veckans bästa dagar, tänk allt fantastiskt vi kan åstadkomma och uppleva idag! Vem vet vad som händer just denna vecka?

Tennis!

Tennis!

LOADING..