5 höjdpunkter att se fram emot 2017

Jag är inte mycket för att sätta nyårslöften. Statistiken att de inte håller talar sitt tydliga språk. Men jag listar gärna saker jag ser fram emot. Här är 5 höjdpunkter jag längtar efter 2017.

Jag springer NYRR Mini 10 K i Central Park.

Jag springer NYRR Mini 10 K i Central Park.

  1. Snart släpps min första bok, Viktig – från matmissbrukare till träningsförebild, som ljudbok. Något nervös är jag då jag själv är den som läser in boken, men tyckte det var lämpligt då boken trots allt handlar om mig.
  2. Den 31 januari firar jag 10 år som bloggare. Tjoho! Exakt hur jag vill fira detta har jag inte helt landat i, men jag vill inkludera er. Återkommer inom kort i denna fråga helt enkelt. Inte trodde jag när jag utbildade mig till webbredaktör och fick i skoluppgift att starta en blogg att det skulle vara stommen i mitt jobb tio år senare.
  3. London Marathon! Smaka på orden. Spänning, förväntan, oro, pirr och magi. Det är sådant som pågår inom mig när jag fantiserar om den 23 april. Mitt femte maraton. Mitt mål: Att njuta av loppet och vara lika sugen på att springa maraton dagen efter loppet som jag är nu innan.
  4. Bara en vecka efter London fortsätter roligheterna. Då drar jag till Kreta tillsammans med Amelia och en massa läsare på träningsresa. Jag håller i löpningen under veckan (så det är bra om mara-benen hunnit återhämta sig) och ser fram emot en vecka med mycket rörelseglädje och skratt. Tar dessutom med en av mina underbara vänner, så det blir väldigt mycket tjejmys.
  5. Träningsresorna slutar inte där! I juni åker jag och maken till New York då jag är sugen på att åter springa NYRR Mini 10K i Central Park, New Yorks svar på Tjejmilen. Jag har sprungit loppet två gånger tidigare och det är perfekt för en långhelg med shopping och vuxentid med maken (och ett lopp som är så tidigt på lördagen att det inte äter upp någon shoppingtid).

… så det var 5 roliga händelser under första halvan av året. Sedan finns ytterligare några saker som jag är superexalterad över, men allt är inte officiellt än och en del är inte hundra procent klart. Så ni får följa med på resan helt enkelt så berättar jag när jag kan.

Men wow – jag är så pepp på detta år! Hoppas du känner likadant över dina tomma kalenderblad som du kan fylla med mer av sådant som gör dig lycklig.

  1. Maria skriver:

    Allt detta flygande, finns ju ngt som heter klimathot, var förresten varmaste nyårsafton på 157 år i Stockholm.

Comments are closed.

LOADING..