Bli peppad av musiken!

Medryckande musik är ett enkelt knep för att öka lusten att träna. Idag var det musiken som fick iväg mig till gymmet (och att jag inte ville lämna mina deltagare i sticket såklart ...)

Jag har haft en liten dipp i träningen senaste tiden, en del om det har jag skrivit här i bloggen och det är verkligen ingenting allvarligt. Men glöden jag ofta känner när jag tränar har inte riktigt funnits där. Vissa träningspass har varit fantastiska, andra har varit sisådär, och det är de sistnämnda som har påverkat mig. Till morgonens cykelklass hade jag i alla fall mixat ihop ny musik och vilken kick jag fick! Musik ger en extra dimension till träningen, och jag börjar känna att jag är på väg åt rätt håll igen.

Tycker det är viktigt att skriva att träning inte alltid är guld och gröna skogar även om jag framhäver att det viktigaste med träning är att det är roligt. Det står jag fast vid. Det betyder inte att all träning hela tiden behöver vara skoj, men något i varje träningspass ska få mig att tagga till och känna ”yes, jag älskar detta”. Och idag såg jag till att det var musiken som lyfte mig och fick mig att känna lust inför morgonens pass. Sedan blir jag alltid glad över att träffa mina deltagare, men ni vet den där känslan när man fortfarande inte har kommit ur sängen och det känns sååå jobbigt att gå upp, då är det härligt med något i passet som får en att vilja slänga av sig täcket och starta dagen med ett leende.

Här får ni en låt som jag älskar att träna till, se till att skaffa dig en bra dag!

LOADING..