Långpass på lätta ben

Tack vare fredagens idrottsmassage och en lördag med endast vardagsmotion i form av trädgårdsarbete på landet var det med pigga ben jag sprang runt Djurgården idag.

Jag och änderna njöt av den soliga och vindstilla morgonen.

Jag och änderna njöt av den soliga och vindstilla morgonen.

Idag hade jag en känsla av att flyga fram. Jag snittade runt 20 sekunder snabbare per kilometer i snittid än vad jag vanligen springer på mina längre pass och fick ihop en runda på dryga 16 km med start från hemmet i Vasastan och runt Djurgården.

Det är magiskt när allt bara stämmer. När benen är pigga, stegen är lätta och andningen under kontroll trots att pulsen är relativt hög. Enligt min pulsklocka låg jag på en nivån zon 3-4, med 4 som största del, när jag arbetade, att jämföra med förra helgens löppass då jag mest låg i zon 3.

Nu laddar jag om med frukost inför att åka till ett lekland där barnen är inbjudna på barnkalas. Rätt skönt att ha fått njuta av lugnet i sin egen löpning och sina egna tankar innan all energi som cirkulerar i ett lekland.

Glad och energifylld efter löppasset.

Glad och energifylld efter löppasset.

Det är intressant att jämföra sina träningspass med varandra och se hur man utvecklas.

Det är intressant att jämföra sina träningspass med varandra och se hur man utvecklas.

 1. Kommentaren är inte riktat till inlägget utan till dig. Ville att du skulle veta.

  Terese din bok viktig är fantastisk – du är fantastisk!

  Jag trodde aldrig någon kunde förstå mig så bra, tänka och känna likadant. Du tar orden ur min mun. Din bok har fått mig att inse att det inte är jag som är problemet, det är min sjukdom.

  Jag läste din bok flera gånger när jag var som sjukast och gick på behandling för fyra år sedan. Förra veckan läste (lyssnade) jag på boken igen för att jag har tyvärr fallit tillbaka.

  Din bok får mig att vilja kämpa mot ett friskare jag. När jag lyssnade på dina välvalda ord i slutet av ljudboken fällde jag en tår. Du pratar rakt in i mitt hjärta. Du sa orden som en vän, föräldrar eller pojkvän aldrig sagt. Som jag behöver höra. Du förstår mig. Du dömer mig inte. Jag är inte ensam och det går att bli helt frisk. Jag ska bli helt frisk!

  Tack för att du delar med dig!

  1. Åh, blir alldeles rörd av dina ord. <3 Och jag är glad att du känner hopp och inte låter återfallet hindra dig. Du har kraften att bli frisk och må bra. Fortsätt kämpa. STOR KRAM

  1. Tack :-) Det hoppas jag med. Tror att jag kommer gå igång på publiken längst med vägen. KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..