Mitt nya jobb!

Från och med denna vecka är det nya rutiner för mig. Men ni kommer inte märka av min förändring på samma sätt - stannar såklart kvar i sociala medier.

Bland kuddarna på kontoret.

Bland kuddarna på kontoret.

Som frilansande skribent och inspiratör inom träning är jag van att arbeta hemifrån. Men nu är det ändring på det. Jag har sedan i måndags hoppat på ett nytt spännande uppdrag – som digital redaktör på Marathongruppen. Så numera spenderar jag mina dagar med ett gäng härliga kollegor på kontoret i Alvik och försöker få fler att springa olika lopp som Vårruset, ASICS Stockholm Marathon, STHLM 10, Tjejmilen, Tjurruset med mer … vi har flera lopp som har genomförts i många år och vi har spännande nyheter som Nattruset och The Music Run.

Det är roligt att fortsätta knyta samman mina områden kommunikation och träning och få allt fler att bli inspirerade till att röra på sig. Och ett lopp är en bra morot för många att hålla igång sin träning.

Ni som följer mina egna kanaler; som min blogg och Instagram behöver inte oroa er. Jag kommer fortsätta precis som vanligt här i sociala medier, jag håller mina träningspass på SATS och jag fortsätter att skriva artiklar, debattinlägg och böcker. Den största förändringen är för egen del, då jag fått ytterligare pusselbitar att lägga för att få vardagen att gå ihop. Men jag känner på mig att det kommer gå toppen.

Åh, är så pepp!!!

Förresten – är du anmäld till något lopp i år?

 1. Grattis till nya jobbet!

 2. Annika skriver:

  Japp! Stockholm Run vann jag en startplats till. Sen är det en halvmara på g i Västerås 22 april, halvmaran i Stockholm och som alltid Hässelbyloppet och Glädjeruset.
  Hade tänkt göra en satsning på Stockholm Marathon, men tänk, en bröllopsinbjudan kom i vägen. Så lägligt, hehe..

  1. Härligt, du har en hel del spännande lopp i år. Lycka till!

 3. Fasiken vad kul! Grattis Terese och lycka till med ditt nya uppdrag. Kram

 4. Grattis!! Vad kul! En liten fråga. De kuddarna….. är det tyg från t-shirten på baksidan också? Vilken bra idé! Nu vet jag vad jag ska göra med mina finisher tröjor! :)

  1. Visst är det en bra idé! Ja, det är samma tyg på baksidan. Men går såklart att välja annat tyg där om man vill. Lycka till i systugan!

 5. Ett stort grattis till dig Terese! Låter som perfekt jobb för dig och jag är glad att du är kvar på SATS, ses snart i cykelsalen!

  Kram

  1. Tack :-) och jag ser fram emot att träffa dig i cykelsalen snart. KRAM

Comments are closed.

LOADING..