Karta över London Marathon

Jag har börjat studera kartan, packa väskan och noja över de sista detaljerna. Imorgon bitti drar jag till London.

Här springer jag på söndag - värsta sightseeingturen runt London.

Här springer jag på söndag – värsta sightseeingturen runt London.

I mina tankar just nu snurrar väldigt mycket maraton … dagtid sitter jag och jobbar med bland annat ASICS Stockholm Marathons digitala närvaro, och på kvällstid, då smyger sig pirret inför söndagens lopp i London på. Imorgon bitti går flyget, jag har börjat packa min väska. Har lagt ner alla loppkläder, midjebälte, överdragskläder och energi under loppet. Är nojig att jag har missat något viktigt. Men så är det väl alltid … i värsta fall går det att handla saker på plats, jag ska trots allt till en storstad. Men det hör till att känna sig så förberedd det bara går inför ett stort lopp som blir en utmaning både mentalt och fysiskt.

Jag lever med vetskapen om att jag har klarat sträckan fyra gånger tidigare, och för varje lopp jag har sprungit har jag känt mig ännu starkare och bättre tränad vilket gör att jag får självförtroende. Och det behövs. Det är mer sådant jag inte kan påverka som oroar mig, som förkylning, magsjuka eller regn … kanske är det därför jag är nojig över alla mina förberedelser. Att kontrollera det jag kan kontrollera helt enkelt. Det kommer man i alla fall en bra bit på vägen med …

Alltså – shit – jag springer på söndag. Wiiiiiiii. Är alldeles till mig.

Snart är det dags igen ... !

Snart är det dags igen … !

  1. Hej Therese, det är spännande att följa dig och ditt kommande lopp. Såg att du packat ett vätskebälte. Något bra att rekommendera?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..