Morgonjogg i Hyde Park

Dagen innan ett maraton kan det vara bra att väcka kroppen med en lätt, kort och lugn runda. Därför startade jag och Glenn lördagen med fyra kilometer jogg i ett vackert Hyde Park med fågelsång och doftande blommor längst vägen. Hade gärna sprungit längre ...

Redo för morgonjogg!

Redo för morgonjogg!

… och det är ju bra inför morgondagens maraton. Att kroppen vill ha mer. Ser verkligen fram emot löparfesten även om jag är lite nervös samtidigt som ni vet. Men tar jag det i mitt tempo och njuter kommer det att gå bra.

Känner mig pigg och stark idag!

Känner mig pigg och stark idag!

Jag och Glenn matchade varandra i gult.

Jag och Glenn matchade varandra i gult.

Nu har vi fått frukost i magen och strax ska vi bege oss ut på en shoppingtur. Dessutom väntar afternoon tea senare idag. I övrigt tar vi dagen som den kommer. Promenerar i lugnt tempo och gör vad vi känner för helt enkelt.

Önskar er en härlig lördag, och alla ni som springer Women’s Health Halvmarathon i Stockholm idag – lycka till!

Dagens löparoutfit: skor Saucony, strumpor GoCoCo, tights Daily Sports, t-shirt och vindjacka Craft, gps-klocka TomTom.

Löpning i Hyde Park.

Löpning i Hyde Park.

Härligt att vara nära naturen trots att man är mitt i en storstad.

Härligt att vara nära naturen trots att man är mitt i en storstad.

LOADING..