Det här är ingen repetition – det här är livet

Vad är det som är viktigt? På riktigt?! Ibland är det lätt att springa på i ekorrhjulet utan att uppskatta det man har eller kanske inte heller veta vart man är på väg. Kanske tänker man att det är sen som livet börjar (efter skolan, efter sommaren, efter jag har förändrat min kropp ...). Men livet är nu.

Det finns många liknande citat, som att det är resan som är målet. Och jag håller med. Det är kanon att ha mål och saker man siktar mot att uppnå. Det ger en kraft och riktning. Men det är lika viktigt att faktiskt vara närvarande i nuet. Jag behöver påminna mig själv om det ibland, och kanske även du?

När det kommer till träning är det lätt att fastna vid siffror, tider, vikter man lyfter och antal träningspass man genomför. Men vad tränar du för egentligen? Det kanske inte gör dig lyckligare att springa en minut snabbare på milen. Eller så blir du det?

Jag har haft olika mål med min träning genom livet. Och det som funkar för mig, det är att tänka att jag tränar för livet. För att jag tycker om att röra på mig, för att jag älskar att ha en kropp som fungerar och orkar med det jag vill göra och för att träningen ger mig mängder av upplevelser, både fysiskt och mentalt. Som när jag springer ett maraton eller när jag har en rolig tennismatch med mina kompisar på klubben.

Det jag vill säga med detta är. Lev idag.

Hittade denna fina skylt på väg in i Lululemons butik i London. Den fick mig att stanna upp och reflektera.

Hittade denna fina skylt på väg in i Lululemons butik i London. Den fick mig att stanna upp och reflektera.

LOADING..