Morgonjogg längst stranden

Jag sover mer här än vad jag gör hemma. Ändå är jag så trött när klockan ringer på morgonen. Då är det riktigt skönt att väcka kroppen med en lugn morgonjogg på några kilometer längst med stranden.

Härliga siluetter på några av morgonlöparna.

Härliga siluetter på några av morgonlöparna.

Själva stranden här vid vårt hotell på Kreta är stenig, där suger det rejält i musklerna när vi springer. Men efter ett par hundra meter kommer vi till en väg som löper utefter strandkanten, och den är optimal för morgonjogg. Idag var vi ett stort gäng som sprang eller promenerade 20 minuter bort för att sedan vända och springa samma väg tillbaka. Trots att solen inte är så stark på morgonen rann det om mig efter en stund. Min kropp har ännu inte riktigt vant sig vid värmen.

Efter en snabb dusch och ombyte av träningskläder var det gott med frukost utomhus. Senare idag håller jag klasser i löpteknik och ett roligt cirkelpass utomhus. Och så har jag bokat en tennisdejt! Riktigt rolig söndag med andra ord. Bra avslut på april.

Svettig och glad på väg tillbaka till hotellet och frukostbuffén.

Svettig och glad på väg tillbaka till hotellet och frukostbuffén.

LOADING..