Svensk sommar och blågul träning!

Hur firar du Sverige idag? För mig blir det mest i tanken. Men jag hoppas på en löprunda i vår vackra huvudstad senare idag.

Löpning vid vårt sommarställe när rapsfälten är som vackrast.

Löpning vid vårt sommarställe när rapsfälten är som vackrast.

Dagen till ära bjuder jag på två bilder från förra helgen som ger mig svensk sommarkänsla deluxe. Idag har vi inga direkta planer på att fira Sveriges nationaldag mer än att vi skänker en tanke till det fantastiska landet som vi lever i. Istället blir det en ”ta det som det kommer”-dag för oss. Har lite att jobba undan, vill hinna med att umgås med barnen, vill ta en löprunda, behöver packa och vill hinna med en fika hos mina föräldrar. Imorgon drar nämligen jag och Glenn till New York!

Så himla skoj. Vi ska fira min födelsedag lite i efterskott – tack alla som gratulerade mig på min dag igår! – jag ska springa löpartävling i Central Park, vi ska äta gott, promenera, testa träning och shoppa. Och framför allt inspireras. För är det någon stad som är bra på att ge mig inspiration och energi är det New York. Ser fram emot roliga och späckade dagar.

Även barnen ville springa lite.

Även barnen ville springa lite.

LOADING..