Löpning i Central Park

Central Park är ett populärt ställe både för New York-bor och turister. Och det är ett av mina favoritställen när jag behöver lugn och ro eller en stunds rörelseglädje.

Älskar detta!

Älskar detta!

Jag älskar Central Park. Hur parken är en oas för alla New York-bor som vill motionera utomhus eller bara få lugn och ro från stadens brus. Här pågår ständigt aktiviteter, allt från hundpromenader, powerwalks och löprundor till cykelturer, tennismatcher, qi gong och baseball. Superinspirerande!

Efter att ha sprungit mitt lopp i parken i lördags och tagit en lång promenad efter frukost på en parkbänk i söndags kunde jag inte hålla mig. Kroppen spratt av energi och lust att springa i parken, så sista morgonen blev det en varm 14-kilometers runda för mig. Helt underbart! Tyvärr fick jag inte sällskap då Glenn har ont i ena benet, men jag njöt i alla fall av min helt fantastiska morgon.

Löpning i Central Park.

Löpning i Central Park.

LOADING..