Hej då bloggen – ses inne på teresealven.se

Jag har bloggat på Amelia i ett år, men nu är det dags för mig att flyga på egen hand. Ni hittar mig på teresealven.se, eller sparkibaken.se, där jag fortsätter sprida inspiration, ge kunskap och tips inom hälsa, mat och träning.

Amelia-läsare kommer fortsättningsvis att hitta mig i tidningen lite nu och då och i höst åker jag som ledare på Amelias träningsresa till Fuerteventura. Men blogga, det gör jag nu på egen plattform. Jag är så pepp och förväntansfull inför detta steg.

In och kika på nya bloggen!

Terese Alvén, foto: Jane Haglund

Terese Alvén, foto: Jane Haglund

  1. Provide and demand will usually sort things out.

  2. Yanira skriver:

    Highly energetic blog, I enjoyed that bit. Willl there be a
    part 2?

Comments are closed.

LOADING..