Lyxvardag

Det är så skönt att vara här. Vet inte om det är lågsäsong eller bara lugnt just där vi bor men det är verkligen fridfullt. Vid soluppgången stiger vi upp och går en rejäl promenad som start på dagen

Löjligt vackert!

De har världens bästa frukostbuffe så vi äter i lugn och ro hela morgonen och jag som inte brukar gilla frukost njuter av att få äta utan att bli avbruten eller behöva passa upp på två små troll. Istället sitta och lyssna på fågelkvitter och känna solen värma upp ryggen.

Vi har ätit paella två dagar i rad för det är typ det godaste jag vet.

Önskar att jag fotat något mer men jag gör ju inte så mycket om dagarna. Vi sitter på balkongen och skriver manus och när vi tröttnar sätter vi oss under varsitt parasoll vid poolen och dricker iste och fortsätter skriva manus. Att få tänka en tanke klart, att få tid till att spåna, stöta och blöta. Vilken lyx det är!

 1. Håller med om att Paella är det godaste som finns. Jag har ett superenkelt recept på min blogg det är bara att söka på Paella i sökfältet så kommer det upp….något du kanske kan göra när du kommer hem! Ha en fortsatt skön resa.
  //Berith

 2. Härligt! Bra gjort att pussla ihop er tid och era respektive familjer så att ni kan få denna vecka tillsammans, guldstjärna till er. /I solen utan jobb 🙂

 3. Ida skriver:

  Hej! Jag undrar hur du ställer dig till att äta kött på restaurang, speciellt utomlands? Vill inte vara kritisk utan fråga. Det är ju allmänt känt att köttproduktionen i de allra flesta fall är sämre för djur och miljö i de flesta andra länder än sverige. Själv äter jag aldrig kött på restaurang, bara hemma då jag vet att köttet är svenskproducerat. Hur tänker du?

 4. ISA skriver:

  kan knappt förstå hur god den där frullen måste vara efter en strandpromenad. Njut åt oss också!

 5. Mari skriver:

  Ser ut som ni har fantastiska dagar! Ser fram emot nya bokserien 🙂
  Tipsar om din och Annakarins bok Baka på vår nystartade blogg idag. Vi gillar den jättemycket här hemma!

Comments are closed.

LOADING..