Lyxvardag

Det är så skönt att vara här. Vet inte om det är lågsäsong eller bara lugnt just där vi bor men det är verkligen fridfullt. Vid soluppgången stiger vi upp och går en rejäl promenad som start på dagen

Löjligt vackert!

De har världens bästa frukostbuffe så vi äter i lugn och ro hela morgonen och jag som inte brukar gilla frukost njuter av att få äta utan att bli avbruten eller behöva passa upp på två små troll. Istället sitta och lyssna på fågelkvitter och känna solen värma upp ryggen.

Vi har ätit paella två dagar i rad för det är typ det godaste jag vet.

Önskar att jag fotat något mer men jag gör ju inte så mycket om dagarna. Vi sitter på balkongen och skriver manus och när vi tröttnar sätter vi oss under varsitt parasoll vid poolen och dricker iste och fortsätter skriva manus. Att få tänka en tanke klart, att få tid till att spåna, stöta och blöta. Vilken lyx det är!

 1. Håller med om att Paella är det godaste som finns. Jag har ett superenkelt recept på min blogg det är bara att söka på Paella i sökfältet så kommer det upp….något du kanske kan göra när du kommer hem! Ha en fortsatt skön resa.
  //Berith

 2. Härligt! Bra gjort att pussla ihop er tid och era respektive familjer så att ni kan få denna vecka tillsammans, guldstjärna till er. /I solen utan jobb 🙂

 3. Hej! Jag undrar hur du ställer dig till att äta kött på restaurang, speciellt utomlands? Vill inte vara kritisk utan fråga. Det är ju allmänt känt att köttproduktionen i de allra flesta fall är sämre för djur och miljö i de flesta andra länder än sverige. Själv äter jag aldrig kött på restaurang, bara hemma då jag vet att köttet är svenskproducerat. Hur tänker du?

 4. Ser ut som ni har fantastiska dagar! Ser fram emot nya bokserien 🙂
  Tipsar om din och Annakarins bok Baka på vår nystartade blogg idag. Vi gillar den jättemycket här hemma!

 5. Låter underbart! 🙂
  Är nyfiken på vad du försörjde dig på/jobbade med innan du blev egen företagare!

 6. Oj, det ser så härligt ut att jag vill genast ha sommar! Vi åker till Thailand i sommar jag och min familj och ned svärmor. Jsg längtar så när jag ser detta!

 7. Låter helt fantastiskt! Verkar som att du behövde det här avbrottet väldigt mycket. Njut och fortsätt att ta hand om dig!

 8. Gomrron hälsningar från Sverige. Så härligt ni verkar ha det! I Västerbotten kvittrar talgoxen men någon morsvarighet till er färska frukt-frukost syns inte till.
  Kram till er båda!

 9. Det låter helt fantastiskt det ni gör! Allt du rör vid blir till guld, så jag tror självklart på även denna bokserie 😀

 10. hej Clara! Vad skönt det låter, så härligt för er att kunna slappna och och vara produktiva samtidigt! Jag vet att du har skrivit mycket om köttkonsumtion och hur mån du är om hur djuren har det. Vill därför bara rikta uppmärksamheten att utifrån det vara försiktig med det kött du äter när du är utomlands, där det kan vara lätt att glömma bort att trots Sveriges mycket bristande djurskyddslagar så är vi på många sätt vida överlägsna många andra länder. Jag är själv vegan, men tycker trots allt att det är bra att vara extra försiktigt med kött på semestern utomlands. Hoppas du får en fortsatt fin och rogivande semester!

  Mvh
  Therese

  1. Ja, eller så skulle vi kunna låta Clara ha en skön semester och få njuta av det goda hon vill, några dagar under en resa, utan att hon skall behöva stå till svars och argumentera för det. Det tycker jag i vilket fall. Hoppas ni har det härligt i solen!

  2. Djuren lider inte mindre för att den omilda behandling kommer sig av att någon unnar sig ”en skön semester”…

Comments are closed.

LOADING..