Vabbdagar

Vabbdag igen. Känns som att vi knappt gjort annat denna vinter. Men tulpanerna jag fått av Jakob piggade upp i det vintergrå

För här uppe är det verkligen grått så det förslår

Två kelgrisar som kramas och klänger på varandra framför Fixa Rummet.

Själv fixar jag också rummet. Vardagsrummet. Sorterar böcker och slänger gamla tidningar.

Vattnar blommor och nyper bruna blad

När middagshungern är som störst hackar jag lite grönsaker som de kan tugga på. Då äter de med god aptit och man slipper tjata om grönsaker till maten sedan…

Jag gjorde spagetti och köttfärssås och vi tände ljus och försökte hitta lite matro mitt i allt det stojiga som familjens minsta medlem står för.

Tack förresten för all pepp och stöd i förra inlägget. Ni är bäst!

 

 1. 5 minuters paus, som jag såg i din bokhylla kan jag verkligen rekommendera för den som behöver korta men djuplodande andakter, en för varje dag på året. Hjälper mig varje dag att hitta fokus på det som är viktigt i livet.

 2. Hej Clara! HUR klarar du som HSP dessa stojiga smårbarnsår. Själv får jag ont i kroppen och bara vill gömma mig när mina två kommer loss och gråter/skriker/stojar/tjoar i munnen på varandra. Jag behöver tystnaden så mycket. Hoppas på ett inlägg om praktiska sätt att hantera ljudnivå 🙂
  Med vänlig hälsning,
  En läsare och Clara-fan

 3. Hoppas du inte menar slänga tidningar som i slänga tidningar 🙂 Samla ihop i en påse och lämna på Vårdcentralen eller annat tråkigt väntrum. Brukar bli väldans uppskattat ( då många norpar med sig tidningar vilket jag vet efter många års jobb i reception).

 4. Kan du inte berätta mer om hur Folke äter? Jag är själv livrädd att mina barn ska sätta i halsen (ännu mer sen det varit på nyheterna om flickan som dog av en popcornkärna) jag pratade med en läkare på BVC ang detta och hon avrådde mig då från att ge hårda bitar som typ äpple och gurka till min son som är 10 månader. Hur gjorde ni?

 5. Men alltså hur får du golvpalmerna att överleva? Eller ja, hur får du alla växter att överleva?

  Är redan inne på palm tre sen i julas.

 6. Hej Clara! Jag har ju postat kommentarer här och tackat för alla dina bra råd, tips och tankar kring eget företagande osv. Efter att jag hade tittat på din instagramskola, läst din blogg osv, så skaffade jag mig ett instagramkonto (trots att jag inte ”kan” fota) och jag anmälde mig till http://www.drivaeget.se‘s satsning ”Min dag i bilder”. Där är jag nu veckans företagare! Tack för alla goda råd och tips! Hoppas du kommer ur vabbträsket snart! Ha en bra dag! Med vänliga hälsningar, Linn

 7. Vilka fina bilder, sista bilden ser så himla varmt och kärleksfull ut, rofylld och harmonisk. Glömmer liksom bort att det sitter 2 kids där, som jag antar inte alltid upplevs som just rofyllda och harmoniska 😉

  Idag plockade jag upp alla fina mjukisdjur från Yawama Of Sweden i min butik, så himla fina! Jag är riktigt stolt över att få sälja dessa <3

  Kram!

 8. Det ser ju så mysigt ut ändå :). Man får som sagt passa på att göra nytta när barnen är sjuka. Jag försöker verkligen njuta av min f – ledighet då jag vet att snart är det dags igen 🙁

 9. sista bilden är bara SÅÅ mysig! även om det såklart aldrig är kul med sjuka barn 🙁 krya på er!

 10. Så vackra bilder. Kan du inte berätta om dina höns Clara? Vilka raser har du? Hur många? Hur är deras personligheter?
  Ha en bra solig dag!

 11. Älskar hur dina inlägg ofta ger en känsla av ro. Frid i det lilla. Underbart!

 12. Tända ljus vid middagsbordet gör så mkt för mysfaktorn. Här har vi också en minsting som inte äter längst, särskilt stillsamt eller tjusigt men ofta med god aptit iaf. Viktigast!
  Hoppas ni snart får vara friska, februari var en vabmånad för oss men mars har börjat bättre.
  Solsken och plusgrader i sydligaste södern idag. Skickar upp lite solsken till er till morgondagen!
  Kram Anna

 13. Vi måste begränsa grönsakerna. Det får vi ta som ”efterrätt” annars äter ungen bara det. Så olika det kan vara

 14. Vackra bilder, mysigt inlägg. Och bra tips med grö saksmellis innan middag, det ska jag annamma! Tycker så hemskt mycket om din blogg, kram

 15. Men du kan vara bäst! På riktigt! Du har en enorm påverkan som är positiv för oss kvinnor. En modern förebild som inte bara måste syssla med typiska okvinnliga grej. Du gör din grej och du gör det så himla bra!

Comments are closed.

LOADING..