Hurray!

Det var så fint att bli ordentligt firad igår. Förlaget skickade en maffig bukett och av mina vänner fick jag bubbel, fint porslin, blommor och böcker.

Alltså kärleksmums och Mon Amie. Perfect match!

  1. Hej Clara!
    Vet du om fatet till din Mon Amie-tekopp är en vanlig assiett, fat som tillhör tekoppen eller dylikt? Jag önskar mig nämligen tekoppar med detta sorts fat till i födelsedagspresent men vet inte riktigt vad korrekt benämning för fatet är. Tacksam för svar.

  2. Rydaholmskaka! 😀 Det är inte vanligt att jag ser hos andra till födelsedagar. Ja alltså min mor kommer från en by som heter Rydaholm (Småland, mellan Alvesta och Värnamo) och där gjorde man kärleksmums med strössel och kallade det för Rydaholmskaka. Den kakan har vi alltid haft till födelsedagar.
    Tror minsann jag ska göra en laddning till min födelsedag!
    Fina gåvor du fick!

Comments are closed.

LOADING..