Hemmablind

Utsikt från gården

Man blir hemmablind ibland. Slutar se det som är fint. Stirrar på allt man är missnöjd med och som är halvfärdigt. Speciellt när man lever i ett renoveringskaos. Det gör vi nu igen. Vi byter tak. Vårt gamla tak som det regnar in från ska bytas mot ett grönt plåttak. Och det kommer bli så fint. Men förutom att gården ser ut som ett skrotupplag har vi fått tömma vindsförrådet som nu istället står i trapphuset och på mitt kontor. Jag körde bort åtta flyttkartonger med skänk och slänges igår.

Därför var det så fint när jag i måndags fick besök från ett filmteam från Malmö som skulle spela in en reklamfilm med mig. Och få höra dem säga att det är tyst, fridfullt och fint här. Där jag själv mest ser sågspån, halvfärdiga projekt och damm.  En av de supertrevliga människor som besökte mig var inte bara reklamare – utan också bloggare, nämligen En lång blondin som bloggar på Lovely Life! Älskar att träffa andra bloggare och utbyta erfarenheter.  Läs mer om vårt möte här vetta!

 1. Visst är det så, man ser bara det man inte hunnit göra, det halvfärdiga. Men att ta ett steg tillbaka, kolla på bilder för hur det såg ut från början – ja, då ser man vad man egentligen åstakommit.

 2. Erica skriver:

  Delar SÅ dina känslor! Det finns alltid, alltid, alltid något att göra, även när det inte är skrotupplag på gården och vinden står i arbetsrummet. Jag försöker öva på ”skit samma-mentaliteten” lite. Skiner solen får jag baske mig passa på att njuta och skita i den där kirskålen i bersån. För vad gör det om hundra år när allt kommer omkring? 🙂

 3. Frida skriver:

  Jag saknar den plats du bor på, i sommar ska jag ta mig dit igen och återuppliva gamla minnen!

 4. Jag har en nyskapad blogg och hade varit jättetacksam om ni ville kika in! 🙂 Livsstil, foto, mode och träning! 🙂

 5. ebba skriver:

  Såg art bara halva min kommentar for iväg.. jo vi har med plåttak men funderar på att fixa takpapp under.. hade vart kul att höra lte mer om det!
  Tack för en fin blogg 🙂

Comments are closed.

LOADING..