Snart börjar det…

På lördag kommer min första krönika ut i Expressen. Så glad för att jag har fått det här uppdraget. Inför starten på krönikeskrivandet  gjorde Expressen en stor intervju med mig. Hela alltet läser ni här. 

 

 

 1. Jane skriver:

  Grattis till nya jobbet/uppdraget!
  Vad roligt att läsa denna intervju och få ta del av alla dina kloka tankar. Expressen ska vara tacksamma för att du tackade ja till att skriva för dem!

 2. Välformulerat! Det är en sak att ha ansvar över ett område och något heltannat att utföra uppgifter.
  En fråga att ställa sig; hur ser ansvarsområdena ut hemma hos oss?
  En bidragande orsak till att de flesta kvinnor drar ett alldeles för stort lass, tänker jag.

 3. Det är ingen som tycker att det är okej att bilen har gråa ränder på sidorna efter tvätt. Lika självklart är det att ett rent hem åstadkoms på ett visst sätt och att barnen måste ha hela och rena kläder.

 4. Sofia skriver:

  Oj vad glad jag blir! ”Jag tycker tvärtom att män borde leverera bättre. De kommer undan lätt genom att låta krukväxterna dö eller tvätta så att plaggen krymper.” Själv fick jag ge första hjälpen till mina ömt uppdrivna pelargoner och paprikor efter tre dagars jobbresa. Kan bli så jefla irriterad på sånt. Men det är ju bara jag som vill ha fina blommor hemma…

Comments are closed.

LOADING..