Sötebrödsdagar

På sätt och vis är jag tacksam för den här jobbiga vintern som mitt i tröttheten ändå gett mig lite andrum och tid att känna efter. Många bra tankar föds när man vilar. Just nu händer det så roliga saker på jobbplanet och jag önskar att jag kunde dela med mig lite mer av vad som är på gång – men det får vänta till i höst.

Prick nu ska jag proppa i mig en sockerbulle som blev över från en plåtning häromdagen. Sedan packa mina sista saker och åka in till stan. Först ska jag gästa en föreläsning på universitetet, sedan drar jag och Annakarin till Stockholm i fyra dagar för att träffa förlaget, föreläsa på BBCOn, gästa nyhetsmorgon och ha lite andra roliga möten! När jag kommer hem börjar nedräkningen inför min sommarsemester – det känns fint att tänka på.

 1. Det är så himlens skönt att läsa att du är uppe ur diket igen. Kanske står du med ena foten kvar fortfarande men den klarar du att få bort därifrån också om det skulle vara så 🙂 Ska bli spännande att se vad du har på G iför hösten!

 2. Hej Clara! Fråga: Var kan man köpa den vackra koppen med fat? Tack för din fina blogg som jag ofta läser härifrån Barcelona! 🙂

  1. Sanna skriver:

   Rörstrand mon amie. Finns lite överallt

 3. Sanna skriver:

  Får jag bara fråga – Clara och alla som läser kommentarerna – hur känner ni när ni är borta flera nätter från era småbarn? Jag har en tjej som är nån månad yngre än Claras yngsta och jag.klarar.inte.av.det. Barnvakt över natten (alltid på min mans intiativ) är så extremt ångestframkallande att det bara sjunger om det. Jag är alltid taggad innan men när det väl kommer till kritan så mår jag pest. Min snubbe har överraskat mig med en resa till italien i höst och vi ska sova borta 4 nätter och jag känner mig så nervös inför dessa dagar. Hur klarar ni mammor som jobbar borta/åker till kenya/kör varannan vecka det?? Min man har iiiinga problem med det så varför är det så himla jobbigt för mig??

 4. ISA skriver:

  åh ni kommer ha det så himla spännande här i sthlm låter det som! vilka powerdagar!!

Comments are closed.

LOADING..