Tävla med Ldb och vinn sparesa

Nu kan ni tävla med Ldb och vinna en härlig yogaresa med yogiakademin för dig och en vän till Biarritz värde 20 000 kronor.  Allt du behöver göra är att fota ett stilleben med det du behöver för en bra start på dagen. Själv vill jag helst ha min obligatoriska balja te, morgontidningen (som jag vill få läsa ostört!) cremepudret som är det enda smink jag använder till vardags och så en fuktgivande kräm för mina händer. Vad behöver du på morgonen?

Tävla på instagram genom att lägga upp en med ditt absoluta morgonmåste och tagga bilden med #ldbfreshstart och motivera varför du vill vinna. Varje vecka dras också en veckovinnare som får ett kitt med produkter från Ldb och Himla. Tävlingen pågår till den 30 juni 24.00. Kom ihåg att du måste ha ett öppet konto för att delta. Och glöm inte att följa @ldbsverige. Läs mer på ldb.se/tavling.

  1. Hej Clara! Blev himla nyfiken på vad det är för cremepuder du använder?
    /Fanny (25 år, student som bor i Umeå)

  2. Fia skriver:

    Skulle bli en skål gröt med kanel eller blåbär för mig.

  3. Åh fin tävling! Lite kul att tänka runt vad man faktiskt måste ha på morgonen. Jag är lite som du och måste absolut ha en stor balja te!

Comments are closed.

LOADING..