Pärlband av dagar

Efter ett pärlband av soliga, stekande dagar har jag liksom vant mig. Vant mig vid morgonpromenad och nakendopp, kvällsbad för att kunna sova svalt och skönt – och att sitta i skuggan utan att frysa ett dugg.  Skulle gärna ha två, tre månader till av precis samma väder. Men i eftermiddag när åskan brakade loss och regnet strilade ner kändes det lite som en befrielse ändå. För stunden.

Och så tänker jag på att jag ska få sex veckors extra sommar till vintern, när vi ska bo utomlands. Vi har bestämt det nu och så smått börjat planera. Fint att ha något att se fram emot

 1. Malin skriver:

  Älskar denna typen av inlägg.
  My site

 2. Jag bara älskar sommarens lugna dagar- att ha ett pärlband av dom lät ju hur fint som helst. Vill höra mer om vinterresan! Vi har med sex veckor extra sommar till vintern, det känns helfint, och då blir der även helt ok med höstmörkret…

 3. Ulrica skriver:

  Så himla spännande att bo utomlands i vinter, jag ser fram emot att följa med på resan och all planering :-).
  Kram Ulrica

 4. Pärlband – vilket bra ord på vackra dagar i en följd.

  Och galet att t.o.m så sköna sommardagar som du beskriver blir en vana. Bra med regn för att inse, eller som i Stockholm idag – en grå himmel efter flera dagars sol & bad.

  En solresa att se fram emot måste vara det bästa. Vi har också en resa till Grekland i höst bokad. Att längta är härligt..

 5. Det låter ju jättehärligt! Kul och spännande med all planering. Vi funderar på det också, men kanske bara 1 månad..hoppas hoppas det blir av:)

Comments are closed.

LOADING..