r036A6939

Åh vilken härlig helg jag haft. Jakob har varit borta på yogakurs så jag har passat på att ha min bästis Elina på besök. Barnen sov hos sin farmor så vi fick vara tillsammans och prata i 24 timmar. Ljuvligheter. Jag är lite hes idag.

r036A6906

Trots sol och ganska sköna grader känns det höstigt i luften. Jag plockar svampar, rönnbär och lingon på skogspromenaderna och det känns plötsligt roligare att dekorera med kvistar än rabattens sista rosor och snittblommor.

r036A6950

Har ni förresten sett vilken härlig stol jag fyndade på loppis i sommar? Perfekta cremegula färgen.

r036A6836

När vi ses äter vi alltid massa sushi. Köper den största familjesushin – fast delar den på två personer.

r036A6889

Vi har promenerat, pratat, promenerat igen och hetsätit onyttiga saker. Och när jag vaknade imorse, strax efter nio gjorde jag frukost på grejer från gården.

r036A6872

Jakobs surdegsbröd, våra grönsaker, smoothie på våra bär och lite annat smått och gott. Nu har småttingarna kommit hem från farmor och jag  känner mig sockerbakfull och väldigt trött men glad över en kompishelg där sommarens alla händelser har debriefats i detalj.

 1. lotte skriver:

  Älskar dina bilder! SÅ vackra!!

  webbplats

 2. Lovis skriver:

  Den kan mycket väl vara handbroderad! Det var, och är till viss del fortfarande, vanligt att köpa antingen färdigritade dukar där en sedan broderade i, eller mönster som en ritade på tyg och gjorde en duk av. Det gick att köpa färdiga kit med garn också så det är inte konstigt om den har exakt samma mönster och färger men ändå är handbroderad 🙂

 3. hej
  kan du inte lägga ut en stor bild på den broderade duken (där du har smultron och en blå kopp)? jag TROR att jag har en likadan – och jag trodde att den var handbroderad…

 4. Elina skriver:

  Ett ljuvligt dygn, men som jag konstaterat, cirka ett till två dygn för lite… Älskar dig!

 5. Skulle önska att du bloggade mer om ert jordbruk. Hur har det gått i sommar?

Comments are closed.

LOADING..