Hej då Webbkollen!

Allt har ett slut, så även denna blogg som jag drivit sedan april 2012. Jag är väldigt tacksam för att jag har fått möjligheten att blogga för amelia.se (webbredaktör Theresa som nu är mammaledig, I love you!), vilket har varit väldigt roligt och utvecklande för min egen del. Sen hoppas jag såklart att ni som läst har uppskattat, skrattat, blivit förbannade och ibland fått er en tankeställare av vissa inlägg. Jag har i alla fall blivit löjligt glad för alla kommentarer och den feedback jag fått.

Nu knapprar jag mig vidare på nya uppdrag, MEN glöm för guds skull inte att jag har en sida i tidningen där jag skriver om saker som händer i den digitala världen. Även om jag avslutar bloggen, så kommer det uppdraget kvarstå. Puss på er!

Här nedan har jag listat några populära inlägg från min bloggtid, läs och njut:

April 2o12: Får civilkuragepris för upprop i hårdebatten

Maj 2012: Mimade sig till ett giftermål, Parodi på en cover på en topplåt och Rakade av håret för reklamfilmen

Juni 2012: Roliga enkätsvar vi minns och Bilder på kvinnlig kock fick hård kritik på nätet

Juli 2012: Linda-Maries bikinibild på Facebook skapar rubriker, Kändisar – från fab till drab och Samla dina sociala nätverk med Rebel mouse

Augusti 2012: De mest korkade inläggen på Facebook, Lindex barnkläder skapar uppror på Facebook och Inga fler Facebook-bebisar med Unbaby me

September 2012: BIC for her – en revolutionerande tjejpenna och Supertrevliga systembolags-Petter blev kändis via Facebook

Oktober 2012: Lyft kvinnor på Twitter och Facebook med #Kvinnolyft, Sanningen bakom röda veckanFriends lanserar mobbningsimulator på Facebook och Printa dina bästa Instagrambilder.

November 2012: #Mensblodsgate – dagens blodigaste diskussion på Twitter, Fredagsskrattet: SD har krismöte, Fredagsflörten – så här gör du och såklart Katrin borde skämmas!

December 2012: Här är nya, grymma Spotify och #Vågaanmäl peppar till anmälan av sexualbrott

tips_fiskochfri

Januari 2013: #värstakönsnormerna – en tankeställare

LOADING..

Djur som vi älskar

Det kryllar av dem på nätet, ändå får vi aldrig nog av dem – klippen med roliga djur. Här är några favoriter som jag snappat upp de senaste dagarna. Papegojan är ju bara för skön!

[youtubeplay id=”ssuAPuLG9K0″ size=”medium”]

Mina katter hoppar högt och galopperar till närmaste garderob då vi drar igång dammsugaren. Denna njuter av behandlingen.

[youtubeplay id=”tZJ8CZynxVg#!” size=”medium”]

Och när vi ändå är inne på det djuriska spåret, det här är ju bara för konstigt för att inte tipsas om. Det är alltså hundägare som samlat på sina hundars päls tills de haft tillräckligt mycket för att sticka en tröja av det….. Nä, om jag skulle ta och raka katten?

 

LOADING..

Best of SVT – finn guldkornen snabbt och enkelt

Inför helgen kan det ju vara fint att ha något att glo på, men orken till att göra grundlig research för att hitta den perfekta dokumentären, filmen eller serien kanske inte riktigt infinner sig efter en arbetsvecka. Tur då att en smart jäkel konstruerat BestofSVT.se, en sajt där du finner de mest Facebook-delade klippen från SVT play. Hurra! Själv kan jag rekommendera dokumentärerna Palme och När rocken kom till Sveg som är inspelad i min hembygd.

LOADING..