Iphone 5 – bildsätt ditt liv. Bättre.

Att kunna ringa från sin smartphone är överskattat. Varför prata med folk när man kan uppmärksamma sina vänner om sitt felfria liv på så många andra sätt? Ta till exempel mat – det mest postade motivet efter bebisbilder. Och det vi äter säger ju ganska mycket om oss som personer. Skaldjursplatå på Riche eller nedsutten hamburgare på Donken? Och vi är väl överens om att det är ohyfsat att prata med mat i mun?

Med nya – förbättrade – Iphone 5 kan du vara tyst, fota och äta för att sedan dela bilden på Facebook, Twitter, Instagram – nu med extremt förbättrad teknik och bildkvalitet. Kolla in denna video som läckt från Apples… eh… huvudkontor.

[youtubeplay id=”uIRBxRlsYR0″ size=”medium”]

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..