Topp 20 bästa svenska sexbloggarna

Det är inte så lätt att hitta bra aktiva sexbloggar/lustbloggar. Men det finns ju en del som förtjänar uppmärksamhet. Därför listar jag här nu de 20 bästa aktiva svenska sexbloggarna/lustbloggarna som jag hittat. Gemensamt för alla är att de ska vara levande sexbloggar. Alla sexbloggar/lustbloggar kommer att kommenteras och beskrivas av mig. Såklart är de beskrivna ur min synvinkel och utifrån min uppfattning.

Ni får gärna tipsa mig om andra sexbloggar och sajter som skulle kunna passa in här. (Fyll i formuläret här) Jag kommer att uppdatera sidan allt eftersom jag hittar nya bloggar/sajter som passar in här. Bloggarna listas utefter mitt subjektiva betyg, utifrån mitt tycke och smak.

1. Liws lust
https://blogg.amelia.se/liwslust/

Precis som jag vill ha det…

Såklart så ger jag min egen blogg högsta betyg. Den är ju precis så som jag vill ha den. Enda nackdelen är väl kanske att den innehåller lite väl mycket reklam. Men det är tyvärr inget jag kan styra över. Fördelarna av att ligga hos amelia överväger dock verkligen nackdelen.

Personlig

95%

Porrig

35%

Informativ

55%

Aktiv

90%

2. Skrivdivan
http://skrivdivan.se/

Snyggt och väldigt personligt…

Skrivdivan är tillbaka efter ett par års uppehåll och gör det väldigt proffsigt. Hon skriver bra och har avundsvärt snygga och personliga bilder till sina texter. Skriver mycket om relationer och kanske inte jättemycket om sex. Men hon räds inte ämnet när det kommer på tal. Väl värd att följa.

Personlig

100%

Porrig

10%

Informativ

50%

Aktiv

90%

3. hotwifeochvardag
https://hotwifeochvardag.wordpress.com/

Nästan som jag själv, fast lite mer…

En blogg som inte är helt olik min egen. Det här handlar också om en kvinna med ett vanligt kärleksfullt liv med man och barn i skolåldern. Men som kryddar livet genom att vara hotwife. Skillnaden är väl att hon är mycket mer hotwife än vad jag är och bjuder på lite mer detaljer än jag. Bloggen är lite svårnavigerad och saknar vissa delar som t ex en ”om-mig-sida”, men är absolut läsvärd.

Personlig

90%

Porrig

75%

Informativ

45%

Aktiv

80%

4. Lisas lappar
https://lisaslappar.com/

Kontroversiell och personlig…

En intressant och udda sexblogg där en nöjd sexarbetare belyser sin vardag. Jag är för att närma mig det okända, fördomsfulla, läskiga. För hjärnan tänker ju direkt: Det går väl inte att vara en nöjd och glad om man säljer sex. Men det tror jag visst finns, bevisligen här. Bloggen är förvisso anonym men ändå väldigt personlig.

Personlig

90%

Porrig

30%

Informativ

75%

Aktiv

50%

5. Therese Tess Mabon
http://www.theresemabon.se/

Mindfulness mest, men öppen om sex…

Inte direkt en sexblogg kanske, men tycker ändå att den platsar här. För Tess skriver emellanåt väldigt öppet om sex och hur hon kan få orgasmer på en mängd olika smått otroliga sätt som t ex energiorgasmer och deep-throat-orgasmer. Men framförallt är väl Tess specialitet mindfulness.

Personlig

100%

Porrig

10%

Informativ

60%

Aktiv

90%

6. Hasseochanna
https://hasseochanna.wordpress.com/

Äldst i klassen och med hårda tag…

Detta är en av de äldsta sexbloggarna som fortfarande lever. Numera inte så aktiv, men det finns mycket i arkivet. Bloggen är ganska inriktad på BDSM, vilket inte riktigt är min cup of tea. Men jag gillar att det som skrivs känns äkta och är taget ur en verklighet. På senare tid mest fokus på produktrecensioner.

Personlig

80%

Porrig

80%

Informativ

60%

Aktiv

25%

7. Swingersliv
https://swingerslivet.blogspot.com/

Swingers hela vägen…

Detta är en blogg som hållit igång sedan 2012 då deras resa in i swingerslivet började. Är dock långt ifrån lika aktiv som den var då. Bjuder på egna sexiga bilder ibland och sexnovellaktiga berättelser.

Personlig

65%

Porrig

70%

Informativ

50%

Aktiv

20%

8. World of Bliss
https://www.worldofbliss.se/

Mer magasin än blogg…

World of Bliss är ett sexmagasin online riktat mot kvinnor med diverse artiklar om sex. Du kan följa vad vi människor tänker om sex, få roliga och spännande sextips samt ta del av undersökningar såväl som roliga videoklipp. Finns en hel del intressant att läsa, men det känns inte som att det kommer nytt speciellt ofta. Så när man gått igenom sajten en gång så känner man sig klar. I viss mån innehåller den också en blogg, men den känns inte så uppdaterad eller speciellt personlig.

Personlig

20%

Porrig

40%

Informativ

65%

Aktiv

75%

9. Thelma a relationship coach
https://thelmaspleasures.wordpress.com/

Fantasi eller verklighet? Vem vet?…

Det här är blogg som kanske inte känns speciellt personlig. Mycket pga att det är svårt att skilja verklighet från fantasi. Vilket i och för sig kanske också är meningen. Dessutom skrivs bara ca hälften av inläggen på svenska och resten på engelska vilket drar ner mitt betyg lite.

Personlig

20%

Porrig

55%

Informativ

35%

Aktiv

45%

10. Lustbloggar
http://www.lustbloggar.se/

Samlar sexbloggar, döda som levande…

Detta är ingen blogg, men en samlingssida för sexbloggar som ändå är av visst intresse i sammanhanget. Så den får vara med på listan ändå. Tyvärr är det många inaktiva, eller till och med döda, sexbloggar som ligger kvar med länk på sidan. Det som ändå är lite intressant är listan med de senaste inläggen från sexbloggarna som är listade på sajten. Det gör det värt återkommande besök.

Personlig

5%

Porrig

10%

Informativ

80%

Aktiv

50%

11. Mina lustar
http://minalustar.se/

Snyggt, men lite plastigt och inaktivt…

På den här sajten så har man samlat ett gäng sexbloggar. Närmare bestämt 13 olika sexbloggare. Tyvärr är det dock bara en av dessa som fortfarande är aktiv. Övriga har inte postat något nytt det här året. Annars så ser sidan väldigt snygg och proffsig ut och känns som ett riktigt magazine. Men det blir lite för opersonligt och inaktivt för att jag ska fastna.

Personlig

30%

Porrig

40%

Informativ

40%

Aktiv

15%

12. Madame Kinky
http://madamekinky.blogspot.com

Kort och kärnfullt, men tydlig profil…

Blogg med väldigt korta och koncisa inlägg med egna bilder. Temat är mistress/femdom och målgruppen är tydligt män. Funkar inte riktigt på mig, men jag gillar ändå formatet.

Personlig

95%

Porrig

75%

Informativ

40%

Aktiv

90%

13. Maxinne Björk
http://www.devote.se/maxinne

Exotiskt och erotiskt…

Maxinne lever ett väldigt exotiskt och erotiskt liv i Indien. Som känns ganska långt ifrån den verklighet som jag lever i. Plus i kanten för snygga och häftiga bilder. Minus för att bloggen mestadels är på engelska och att det är väldigt mycket reklam.

Personlig

100%

Porrig

30%

Informativ

50%

Aktiv

90%

14. FinaJosefin
http://finajosefin.blogspot.se/

Sexuella dagboksanteckningar…

En gott och blandat blogg med text och bilder på Josefin som är den som skriver. Hon beskriver att hon gillar att visa upp sig och att hon gillar tanken på att någon går igång på henne. Innehållet är sexuella dagbokstexter med inslag av sexnoveller och produktrecensioner. Bloggen känns mest riktad mot män och personligen känns inläggen lite upprepande.

Personlig

80%

Porrig

85%

Informativ

40%

Aktiv

70%

15. 100% Charlotte
http://lustochliv.blogspot.se/

För den som gillar tantrasex…

En blogg som ger inspiration framförallt till kvinnor att bejaka sin lust. Charlottes specialitet är tantrasex vilket återkommer ofta. Som kvinna är det befriande, att för mig ha en förebild, att läsa om kvinnor som är något till åren och kan njuta av sex så som Charlotte beskriver. Men tantrasex är något som jag tycker känns väldigt konstigt, vilket gör att min behållning bloggen inte blir så stor. Men om tantrasex är något som man är intresserad av så är det säkert en bra källa till information.

Personlig

60%

Porrig

5%

Informativ

70%

Aktiv

80%

16. The Pleasure Adventure Cronicles
https://bicoupleupclose.blogspot.com

Började lovande, men lovar inte längre…

En blogg som började väldigt bra med intressanta reflekterande inlägg. Men luften verkar ha gått ur bloggen ganska snabbt och på slutet har det bara varit några produktrecensioner och det känns tyvärr som att bloggen är på väg att dö.

Personlig

80%

Porrig

75%

Informativ

45%

Aktiv

30%

17. Invite 2 sex
https://invite2sex.blogspot.se

Lämnar inte mycket åt fantasin…

Bloggande par som beskriver deras aktuella sexliv. En väldigt personlig blogg med mycket egentagna bilder som inte lämnar mycket åt fantasin. Var tidigare väldigt aktiv, men går just nu lite på sparlåga för att enligt egen utsaga samla på sig nytt innehåll att bjuda på.

Personlig

90%

Porrig

100%

Informativ

45%

Aktiv

30%

18. Mr Lust och gudinnorna
https://misterlust.blogspot.com

Lite si och lite så…

Lite märklig blogg som ömsom lägger upp läsarbilder och ömsom egna sexnovell-berättelser som ska vara egna erfarenheter. Inget som direkt tilltalar mig och bloggen känns lite som en scrap-book på nåt sätt.

Personlig

50%

Porrig

85%

Informativ

20%

Aktiv

90%

19. Nathalies tankar
https://nathaliestankar.se/

Frekvent, men inte speciellt spännande…

Natalie postar varje dag, men oftast är det bara opersonliga bilder som ”Dagens erotik”. Det ger tyvärr inte så speciellt unikt innehåll och inget som gör att jag lockas till återbesök.

Personlig

10%

Porrig

95%

Informativ

5%

Aktiv

95%

20. Sexposed Things
https://sexposedthings.blogspot.com

Mycket skoreklam, men kan glimta till ibland…

Sexposed things är en blogg som ibland kan posta intressanta och sexiga inlägg. Men det är ganska sällan. Mest är det inlägg som känns som skoreklam. Vilket kanske mest understryker deras fäbless för pumps.

Personlig

40%

Porrig

45%

Informativ

15%

Aktiv

25%

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.