Denna sida innehåller länkar till diverse svenska sexbloggar och andra sajter som på ett eller annat vis handlar om sex. Även om jag såklart tycker att min egen sexblogg Liws lust är bra 😉, så finns det ju många andra som också förtjänar uppmärksamhet.

Gemensamt för länkarna är att de ska vara levande och svenska sexbloggar och sajter som på ett eller annat vis handlar om sex. Alla länkar kommer att kommenteras och beskrivas av mig. Såklart är de beskrivna ur min synvinkel och min uppfattning. Ni får gärna tipsa mig om andra sexbloggar och sajter som skulle kunna passa in här. Jag kommer att uppdatera sidan allt eftersom jag hittar nya länkar. Länkarna listas inte i någon speciell ordning.

 

Länkar till svenska sexbloggar

 

100% Charlotte Cronquist – Kärlekskrigaren
En blogg som ger inspiration framförallt till kvinnor att bejaka sin lust men även män kan få mycket inspiration. Tantrasex belyses. Som kvinna är det befriande, att för mig ha en förebild, att läsa om kvinnor som är något till åren och kan njuta av sex så som Charlotte beskriver.


Lisas lappar
En intressant och udda sexblogg där en nöjd sexsäljare belyser sin vardag. Jag är för att närma mig det okända, fördomsfulla, läskiga. För hjärnan tänker ju direkt: Det går väl inte att vara en nöjd prostituerad. Men det tror jag visst finns, bevisligen här.


hasseochanna – Om Hasse och Annas sexliv
Detta är en av de äldsta sexbloggarna som fortfarande lever, även om den var mer aktiv för 10 år sedan.
Jag gillar att det som skrivs känns äkta och är taget ur en verklighet. Detta paret vågar testa nya saker och inte sällan inom BDSM. Bjuder på en del bilder som demonstrerar detta.


Fina Josefin
En gott och blandat blogg med text och bilder på Josefin som är den som skriver. Hon beskriver sig som en som gillar att visa upp sig och tanken på att någon går igång på henne. Fräscha bilder och bra text som innehåller diverse saker som noveller och test av sexleksaker.


Invite 2 sex
Bloggande par som beskriver deras aktuella sexliv och önskemål. Fina bilder och en väldigt personlig blogg där man i princip kan hänga med i leken själv om man skulle önska. 😉
Kommer med nya inlägg med nya personliga bilder i stort sett dagligen.


Lustbloggar
Detta är en samlingssida för sexbloggar. Tyvärr är det många sexbloggar som dör som ligger kvar med länk på sidan. Av de fem senast inlagda lustbloggarna är det bara min som verkar finnas fortfarande. Det som ändå är lite intressant är listan med de senaste inläggen från sexbloggarna.


Minalustar
På den här sajten så har man samlat ett gäng sexbloggar. Närmare bestämt 13 olika sexbloggare. Tyvärr är det dock bara en av dessa som fortfarande är aktiv. Övriga har inte postat något nytt det här året. Annars så ser sidan väldigt snygg och proffsig ut och känns som ett riktigt magazine.