ANNONS

Bästa svenska sexbloggarna – Topp 10

Det är inte så lätt att hitta bra aktiva sexbloggar/lustbloggar. Men det finns ju en del som förtjänar uppmärksamhet. Därför listar jag här nu de 10 bästa aktiva svenska sexbloggarna/lustbloggarna som jag vet om. Gemensamt för alla är att de ska vara levande sexbloggar. Alla sexbloggar/lustbloggar kommenteras och beskrivs av mig. Självklart är de beskrivna ur min synvinkel och utifrån min uppfattning.

Ni får gärna tipsa mig om andra sexbloggar och sajter som skulle kunna passa in här. (Fyll i formuläret här) Jag kommer att revidera listan och uppdatera sidan lite då och då. Bloggarna listas utefter mitt subjektiva betyg, utifrån mitt tycke och smak.

Listan nedan är reviderad den 17 juni 2020 kl.11.08.


1. Liws lust
https://blogg.amelia.se/liwslust/
✪ ✪ ✪ ✪ ✪
Precis som jag vill ha det…

Såklart så ger jag min egen blogg högsta betyg. Den är ju precis så som jag vill ha den. Enda nackdelen är väl kanske att den innehåller lite väl mycket reklam. Men det är tyvärr inget jag kan styra över. Fördelarna av att ligga hos amelia överväger dock nackdelen.

Personlig

95%

Porrig

40%

Informativ

60%

Aktiv

90%

2. Lisas lappar
https://lisaslappar.com/
✪ ✪ ✪ ✪ ✪
Kontroversiell och personlig…

En intressant och udda sexblogg där en nöjd sexarbetare belyser sin vardag. Jag är för att närma mig det okända, fördomsfulla, läskiga. För hjärnan tänker ju direkt: Det går väl inte att vara en nöjd och glad om man säljer sex. Men det tror jag visst finns, bevisligen här. Bloggen är förvisso anonym men ändå väldigt personlig. Lisa skriver inte i bloggen dagligen, men det är en fröjd att läsa hennes välskrivna inlägg skrivna med glimten i ögat.

Personlig

80%

Porrig

20%

Informativ

75%

Aktiv

85%

3. En mans hemliga tankar
https://enmanshemligatankar.wordpress.com/
✪ ✪ ✪ ✪
En sexblogg med stil, av en man

Bloggen är snarlik min egen i framtoning och sexuella prefenser. Med skillnaden att det är en man som skriver. Väl värd att läsa speciellt om man gillar hotwife-grejen.

Personlig

80%

Porrig

30%

Informativ

60%

Aktiv

85%

4. eljosthlm
https://eljosthlm.com/
✪ ✪ ✪ ✪
Livsnjutande swingerspar

”El & Jo” är ett medelålders par som lever ut sin sexualitet som nyblivna swingers. Inläggen hittills är fröjdigt och avslappnat skrivna och man riktigt känner hur de älskar livet och varandra. Bloggen är mycket textbaserad och tar ofta upp intressanta ämnen.

Personlig

90%

Porrig

50%

Informativ

50%

Aktiv

85%

5. Hotspot
https://minalustar.se/hotspot/
✪ ✪ ✪ ✪
Het, aktiv och koncis

Här har vi en ny blogg som dykt upp som en frisk fläkt med ett eget uttryck. Bloggen drivs av en tjej som bjuder på sig själv med lite heta bilder och åtföljande små texter. Det är bilder på sig själv blandat med andra heta bilder.

Personlig

75%

Porrig

95%

Informativ

40%

Aktiv

95%

6. FinaJosefin
http://finajosefin.blogspot.se/
✪ ✪ ✪ ✪
Sexuella dagboksanteckningar…

En gott och blandat blogg med text och bilder på Josefin som är den som skriver. Hon beskriver att hon gillar att visa upp sig och att hon gillar tanken på att någon går igång på henne. Innehållet är sexuella dagbokstexter med inslag av sexnoveller och produktrecensioner. Bloggen är i regel varierande och spännande.

Personlig

85%

Porrig

75%

Informativ

40%

Aktiv

85%

7. Invite 2 sex
https://invite2sex.blogspot.se
✪ ✪ ✪
Helt ocensurerat…

Bloggande par som beskriver deras aktuella sexliv. En väldigt personlig blogg med mycket egentagna bilder som inte lämnar mycket åt fantasin. Lägger mest ut bilder med kort text, men kan ibland också komplettera med en del berättelser om deras äventyr. I mitt tycke är det lite över min gräns för vad jag gillar och går igång på, vilket drar ner mitt betyg.

Personlig

90%

Porrig

100%

Informativ

40%

Aktiv

100%

8. Therese Tess Mabon
http://www.theresemabon.se/
✪ ✪ ✪
Mindfulness mest, men öppen om sex…

Inte direkt en sexblogg kanske, men tycker ändå att den platsar här. För Tess skriver emellanåt väldigt öppet om sex och hur hon kan få orgasmer på en mängd olika smått otroliga sätt som t ex energiorgasmer och deep-throat-orgasmer. Men framförallt är väl Tess specialitet mindfulness.

Personlig

100%

Porrig

5%

Informativ

45%

Aktiv

85%

9. Hasseochanna
https://hasseochanna.wordpress.com/
✪ ✪ ✪
Äldst i klassen och med hårda tag…

Detta är en av de äldsta sexbloggarna som fortfarande lever. Bloggen är ganska inriktad på BDSM, vilket inte riktigt är min cup of tea. Men jag gillar att det som skrivs känns äkta och är taget ur en verklighet.

Personlig

80%

Porrig

80%

Informativ

40%

Aktiv

65%

10. 100% Charlotte
http://lustochliv.blogspot.se/
✪ ✪ ✪
För den som gillar tantrasex…

En blogg som ger inspiration framförallt till kvinnor att bejaka sin lust. Charlottes specialitet är tantrasex vilket återkommer ofta. Som kvinna är det befriande, att för mig ha en förebild, att läsa om kvinnor som är något till åren och kan njuta av sex så som Charlotte beskriver. Men tantrasex är något som jag tycker känns väldigt konstigt, vilket gör att min behållning av bloggen inte blir så stor. Men om tantrasex är något som man är intresserad av så är det säkert en bra källa till information.

Personlig

60%

Porrig

5%

Informativ

75%

Aktiv

90%

Om du saknar någon sexblogg i min topplista så får du gärna tipsa mig om den. Du kan skriva in tipset i formuläret här nedan. (Sitter du med iPad och iPhone så gör du bäst i att klicka på länken här för att fylla i formuläret pga en Apple-bug.)
 

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00