Topp 20 bästa svenska sexbloggarna

Det är inte så lätt att hitta bra aktiva sexbloggar/lustbloggar. Men det finns ju en del som förtjänar uppmärksamhet. Därför listar jag här nu de 20 bästa aktiva svenska sexbloggarna/lustbloggarna som jag vet om. Gemensamt för alla är att de ska vara levande sexbloggar. Alla sexbloggar/lustbloggar kommenteras och beskrivs av mig. Självklart är de beskrivna ur min synvinkel och utifrån min uppfattning.

Ni får gärna tipsa mig om andra sexbloggar och sajter som skulle kunna passa in här. (Fyll i formuläret här) Jag kommer att revidera listan och uppdatera sidan lite då och då. Bloggarna listas utefter mitt subjektiva betyg, utifrån mitt tycke och smak.

Listan nedan är reviderad den 7 augusti 2019 kl.11.42.

1. Skrivdivan
http://skrivdivan.se/

Snyggt och väldigt personligt…

Skrivdivan är tillbaka efter ett par års uppehåll och gör det väldigt proffsigt. Hon skriver bra och har avundsvärt snygga och personliga bilder till sina texter. Har på senare tid börjat utforska sin fäbless för BDSM-världen och sin lockelse av att ha sina lyckliga slavar. Sammantaget så måste jag erkänna att hennes blogg just nu faktiskt är Sveriges bästa och mest intressanta sexblogg.

Personlig

100%

Porrig

40%

Informativ

60%

Aktiv

95%

2. Liws lust
https://blogg.amelia.se/liwslust/

Precis som jag vill ha det…

Såklart så ger jag min egen blogg högsta betyg. Den är ju precis så som jag vill ha den. Enda nackdelen är väl kanske att den innehåller lite väl mycket reklam. Men det är tyvärr inget jag kan styra över. Fördelarna av att ligga hos amelia överväger dock nackdelen.

Personlig

95%

Porrig

35%

Informativ

55%

Aktiv

90%

3. FinaJosefin
http://finajosefin.blogspot.se/

Sexuella dagboksanteckningar…

En gott och blandat blogg med text och bilder på Josefin som är den som skriver. Hon beskriver att hon gillar att visa upp sig och att hon gillar tanken på att någon går igång på henne. Innehållet är sexuella dagbokstexter med inslag av sexnoveller och produktrecensioner. Har på senare tid steppat upp ett snäpp och blivlt lite mer aktiv med mer spännande och varierade inlägg.

Personlig

95%

Porrig

85%

Informativ

50%

Aktiv

90%

4. Invite 2 sex
https://invite2sex.blogspot.se

Helt ocensurerat…

Bloggande par som beskriver deras aktuella sexliv. En väldigt personlig blogg med mycket egentagna bilder som inte lämnar mycket åt fantasin. La tidigare mest ut bilder, men har på senare tid också kompletterat med en hel del berättelser om deras äventyr. Men det är helt ocensurerat och lämnar inte mycket åt fantasin.

Personlig

90%

Porrig

100%

Informativ

45%

Aktiv

75%

5. Lisas lappar
https://lisaslappar.com/

Kontroversiell och personlig…

En intressant och udda sexblogg där en nöjd sexarbetare belyser sin vardag. Jag är för att närma mig det okända, fördomsfulla, läskiga. För hjärnan tänker ju direkt: Det går väl inte att vara en nöjd och glad om man säljer sex. Men det tror jag visst finns, bevisligen här. Bloggen är förvisso anonym men ändå väldigt personlig. Nu har dock Lisa tagit en liten paus så bloggens framtid är lite oviss.

Personlig

90%

Porrig

30%

Informativ

70%

Aktiv

15%

6. Therese Tess Mabon
http://www.theresemabon.se/

Mindfulness mest, men öppen om sex…

Inte direkt en sexblogg kanske, men tycker ändå att den platsar här. För Tess skriver emellanåt väldigt öppet om sex och hur hon kan få orgasmer på en mängd olika smått otroliga sätt som t ex energiorgasmer och deep-throat-orgasmer. Men framförallt är väl Tess specialitet mindfulness.

Personlig

100%

Porrig

5%

Informativ

40%

Aktiv

75%

7. 100% Charlotte
http://lustochliv.blogspot.se/

För den som gillar tantrasex…

En blogg som ger inspiration framförallt till kvinnor att bejaka sin lust. Charlottes specialitet är tantrasex vilket återkommer ofta. Som kvinna är det befriande, att för mig ha en förebild, att läsa om kvinnor som är något till åren och kan njuta av sex så som Charlotte beskriver. Men tantrasex är något som jag tycker känns väldigt konstigt, vilket gör att min behållning av bloggen inte blir så stor. Men om tantrasex är något som man är intresserad av så är det säkert en bra källa till information.

Personlig

70%

Porrig

5%

Informativ

70%

Aktiv

80%

8. Swingersliv
https://swingerslivet.blogspot.com/

Swingers hela vägen…

Detta är en blogg som hållit igång sedan 2012 då deras resa in i swingerslivet började. Är dock långt ifrån lika aktiv som den var då. Bjuder på egna sexiga bilder ibland och sexnovellaktiga berättelser.

Personlig

65%

Porrig

70%

Informativ

50%

Aktiv

35%

9. Thelma a relationship coach
https://thelmaspleasures.wordpress.com/

Fantasi eller verklighet? Vem vet?…

Bloggen känns lite svår att ta på, men mycket pga att det är svårt att skilja verklighet från fantasi. Vilket i och för sig kanske också är meningen. Dessutom skrivs en hel del av inläggen på engelska. Men Thelma har sedan jag publicerade denna lista första gången skrivit lite mer på svenska vilket lyfter bloggen lite.

Personlig

35%

Porrig

55%

Informativ

35%

Aktiv

50%

10. Hasseochanna
https://hasseochanna.wordpress.com/

Äldst i klassen och med hårda tag…

Detta är en av de äldsta sexbloggarna som fortfarande lever. Numera inte så aktiv, men det finns mycket i arkivet. Bloggen är ganska inriktad på BDSM, vilket inte riktigt är min cup of tea. Men jag gillar att det som skrivs känns äkta och är taget ur en verklighet. På senare tid mest fokus på produktrecensioner.

Personlig

80%

Porrig

80%

Informativ

60%

Aktiv

25%

11. Maxinne Björk
http://www.devote.se/maxinne

Exotiskt och erotiskt…

Maxinne lever ett väldigt exotiskt och erotiskt liv i Indien. Som känns ganska långt ifrån den verklighet som jag lever i. Stort plus i kanten för fantastiska bilder. Minus för att bloggen mestadels är på engelska och att det är ganska mycket reklam.

Personlig

95%

Porrig

30%

Informativ

45%

Aktiv

60%

12. World of Bliss
https://www.worldofbliss.se/

Mer magasin än blogg…

World of Bliss är ett sexmagasin online riktat mot kvinnor med diverse artiklar om sex. Du kan följa vad vi människor tänker om sex, få roliga och spännande sextips samt ta del av undersökningar såväl som roliga videoklipp. Finns en hel del intressant att läsa, men det känns inte som att det kommer nytt speciellt ofta. Så när man gått igenom sajten en gång så känner man sig klar. I viss mån innehåller den också en blogg, men den känns inte så uppdaterad eller speciellt personlig.

Personlig

20%

Porrig

45%

Informativ

70%

Aktiv

75%

13. Mina lustar
http://minalustar.se/

Snyggt, men lite plastigt och inaktivt…

På den här sajten så har man samlat ett gäng sexbloggar. Närmare bestämt 13 olika sexbloggare. Tyvärr är det dock bara en av dessa som fortfarande är aktiv. Övriga har inte postat något nytt det här året. Annars så ser sidan väldigt snygg och proffsig ut och känns som ett riktigt magazine. Men det blir lite för opersonligt och inaktivt för att jag ska fastna.

Personlig

30%

Porrig

40%

Informativ

40%

Aktiv

30%

14. Lustbloggar
http://www.lustbloggar.se/

Samlar sexbloggar, döda som levande…

Detta är ingen blogg, men en samlingssida för sexbloggar som ändå är av visst intresse i sammanhanget. Så den får vara med på listan ändå. Tyvärr är det många inaktiva, eller till och med döda, sexbloggar som ligger kvar med länk på sidan. Det som ändå är lite intressant är listan med de senaste inläggen från sexbloggarna som är listade på sajten. Det gör det värt återkommande besök.

Personlig

5%

Porrig

10%

Informativ

80%

Aktiv

50%

15. Madame Kinky
http://madamekinky.blogspot.com

Kort och kärnfullt med tydlig profil…

Blogg med väldigt korta och koncisa inlägg med egna bilder. Temat är mistress/femdom och målgruppen är tydligt män. Funkar inte riktigt på mig, men jag gillar ändå formatet.

Personlig

95%

Porrig

75%

Informativ

40%

Aktiv

85%

16. En flickas bekännelse
https://enflickasbekannelse.wordpress.com/

Undergiven tjej fantiserar

Blogg skrivs av en undergiven tjej som delar med sig av sina fantasier och tankar ibland. Det är inte speciellt ofta, men när det händer så kan det vara ganska målande och kittlande beskrivet.

Personlig

40%

Porrig

70%

Informativ

30%

Aktiv

55%

17. Emelia
https://sinamatic.se/emelia/

Personlig blogg i sexbutik

Det här är en sexblogg som ligger som en del av sexbutiken Sinamatic. Det gör att även om Emelia till synes är ganska öppen med vem hon är så känns det aldrig riktigt personligt och äkta. Inläggen kan vara intressanta trots det, men känslan av att man läser reklam är fortsatt påtaglig.

Personlig

10%

Porrig

35%

Informativ

65%

Aktiv

50%

18. Mr Lust och gudinnorna
https://misterlust.blogspot.com

Lite si och lite så…

Lite märklig blogg som ömsom lägger upp läsarbilder och ömsom egna sexnovell-berättelser som ska vara egna erfarenheter. Inget som direkt tilltalar mig och bloggen känns lite som en scrap-book på nåt sätt.

Personlig

50%

Porrig

85%

Informativ

20%

Aktiv

75%

19. The Pleasure Adventure Cronicles
https://bicoupleupclose.blogspot.com

Började lovande, men lovar inte längre…

En blogg som började väldigt bra med intressanta reflekterande inlägg. Men luften verkar ha gått ur bloggen ganska snabbt och på slutet har det bara varit några produktrecensioner och det känns tyvärr som att bloggen är på väg att dö.

Personlig

75%

Porrig

75%

Informativ

45%

Aktiv

5%

20. Sexposed Things
https://sexposedthings.blogspot.com

Mycket skoreklam, men kan glimta till ibland…

Sexposed things är en blogg som ibland kan posta intressanta och sexiga inlägg. Men det är ganska sällan. Mest är det inlägg som känns som skoreklam. Vilket kanske mest understryker deras fäbless för pumps.

Personlig

40%

Porrig

45%

Informativ

15%

Aktiv

20%

Om du saknar någon sexblogg i min topplista så får du gärna tipsa mig om den. Du kan skriva in tipset i formuläret här nedan. (Sitter du med iPad och iPhone så gör du bäst i att klicka på länken här för att fylla i formuläret pga en Apple-bug.)
 

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.